• Raffael Fluss

Entrevista en la radio

Hace unos días recibimos la grata noticia que el programa de radio Carrer major Tarragona quería realizarme una entrevista en la radio, a cual cosa encantado quede con la entrevista así que aquí queda para el que quiera escucharla.

Cultura en temps de confinament. 52: entrevista al mag Raffael Fluss de l’escola reusenca Art Màgic i cançó del taller de Versembrant a Reus

Jun 2, 2020 | Àudios, Àudios Carrer Major, Àudios Cultura en temps de confinament


Mentre duri la quarantena, al “Carrer Major” cada dia us proposarem algunes activitats culturals per fer des de casa.

L’escola de màgia Art Màgic de Reus s’ha hagut d’adaptar per oferir classes en línia. Conversem amb el seu responsable, el mag Raffael Fluss. I per acabar escoltarem la cançó que han composat els joves que durant aquest confinament han assistit al taller de rap telemàtic que va organitzar Joventut de Reus i que va impartir Fetitxe 13 del col·lectiu Versembrant.

De dilluns a divendres, de 16 a 19 h, a LANOVA Ràdio de Reus, Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ona La Torre, Ràdio Montblanc, Ràdio la Selva, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant i BxC Ràdio.

Enllaç de l´entrevista.

http://www.lanovaradio.cat/cultura-en-temps-de-confinament-52-entrevista-al-mag-raffael-fluss-de-lescola-reusenca-art-magic-i-canco-del-taller-de-versembrant-a-reus/4 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

info@artmagicacademia.com

 630 25 12 65

©2020 por Raffael Fluss. Creada con Wix.com